Domácí klobásky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1383 kcal
- Sacharidy 38 g
- Tuky 99 g
- Sodík 858 mg
- Bílkoviny 77 g
- Uhlovodany 32 g
- Cholesterol 605.5 mg
- Draslík 673.5 mg
- Vláknina 3566.5 mg
- Vitamín A 3566.5 mg
- Vitamín B6 1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 5.5 mg
- Vitamín E 1.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 43.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté vepřové a hovězí maso nakrájíme na malé kousky a smícháme s bagetou namočenou v pivu a utřeným česnekem. Podle chuti okořeníme a vše dobře promícháme.
-
2
Vepřová střívka omyjeme pod tekoucí vodou, obrátíme naruby a naplníme připravenou směsí. Tvarujeme klobásky dlouhé 8-10 cm.
-
3
Klobásky opékáme při teplotě 200 stupňů Celsia asi 20 minut.
-
4
Podáváme s chlebem nebo pečivem, hořčicí a nastrouhaným křenem.