Smetanový bylinkový krém

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 125 ml Smetana 33% (šlehačka)
  • 1 kávová lžička Citronová šťáva
  • 1 kávová lžička Sardelová pasta
  • 1 kávová lžička Ocet kvasný lihový
  • 1 polévková lžíce Petržel - nať
  • 1 polévková lžíce Kopr čerstvý
  • 2 polévková lžíce Majonéza
  • 1 polévková lžíce Sýr Lučina - termizovaný
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 719 kcal
  • Sacharidy 5 g
  • Tuky 76 g
  • Sodík 180 mg
  • Bílkoviny 5 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 137.5 mg
  • Draslík 85.6 mg
  • Vláknina 612 mg
  • Vitamín A 612 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 13.9 mg
  • Vitamín E 4.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Smetanu do tuha ušleháme, majonézu smícháme s Lučinou, octem, sardelovou pastou a citronovou šťávou. Směs zlehka spojíme se šlehačkou. Nakonec do krému vmícháme nasekanou petrželku a kopr.

Komentáře k receptu