Buchta s jablky

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 10

Suroviny

  • 340 g Cukr krupice
  • 300 g Máslo čerstvé
  • 400 g Jablka
  • 360 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 1 kávová lžička Skořice mletá
  • 5 ks Vejce slepičí
  • 1 ks Kypřicí prášek do pečiva
  • 1 špetka Sůl
  • 2 hrnek Ořechy vlašské
  • 3 hrnek Hrozinky
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 832 kcal
  • Sacharidy 108 g
  • Tuky 43 g
  • Sodík 71 mg
  • Bílkoviny 13 g
  • Uhlovodany 81 g
  • Cholesterol 158.7 mg
  • Draslík 660.5 mg
  • Vláknina 10447 mg
  • Vitamín A 10447 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 3.2 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 35.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Vejce s cukrem šleháme, přidáme hladkou mouku, rozpuštěné máslo, nastrouhaná jablka, skořici, ořechy, rozinky a špetku soli. Přimícháme kypřící prášek.

  • 2

    Hotové těsto nalijeme do vysypané formy a pečeme při 180 stupních.

Komentáře k receptu