Cizrnový salát
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 356 kcal
- Sacharidy 41 g
- Tuky 15 g
- Sodík 2235 mg
- Bílkoviny 16 g
- Uhlovodany 41 g
- Cholesterol 129.2 mg
- Draslík 773.9 mg
- Vláknina 23809.8 mg
- Vitamín A 23809.8 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 13.4 mg
- Vitamín E 2.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Cizrnu dáme do hrnce s vlažnou vodou nabobtnat.
-
2
Druhý den přebytečnou vodu vyměníme za novou a cizrnu uvaříme.
-
3
Zálivku připravíme z jogurtu a majonézy.
-
4
Přidáme nasekanou cibulku a okurky, osolíme a opepříme.
-
5
Zálivku promícháme s nakrájenými rajčaty a cizrnou.
-
6
Nakonec přimícháme do salátu uvařené vejce.