Krabí salát se zeleným mangem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 234 kcal
- Sacharidy 42 g
- Tuky 1 g
- Sodík 812 mg
- Bílkoviny 20 g
- Uhlovodany 42 g
- Cholesterol 2.6 mg
- Draslík 849.5 mg
- Vláknina 3581.4 mg
- Vitamín A 3581.4 mg
- Vitamín B6 0.8 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 54.3 mg
- Vitamín E 1.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
V menší misce připravíme zálivku z rybí omáčky, limetkové šťávy, palmového cukru, chilli papričky a sušených mletých garnátů. Vše důkladně promícháme, aby se rozpustil cukr.
-
2
Ve velké míse smícháme krabí maso, lístky koriandru a máty, šalotku, nakrájenou na kolečka, mango (najemno nasekané) a rajské jablko (nakrájené na plátky).
-
3
Salát přelijeme zálivkou, promícháme.