Zelný salát s hořčicí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 92 kcal
- Sacharidy 6 g
- Tuky 7 g
- Sodík 99 mg
- Bílkoviny 1 g
- Uhlovodany 6 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 74.8 mg
- Vláknina 1752.3 mg
- Vitamín A 1752.3 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 3.8 mg
- Vitamín E 2.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Očištěné a omyté zelí nakrájme na čtvrtky a potom na jemné nudličky.
-
2
Olej smícháme s hořčicí, přidáme trochu vinného octa, sůl, pepř, špetku cukru a oloupanou, nastrouhanou cibuli.
-
3
Zálivkou přelijeme zelí, dobře promícháme a necháme alespoň 30 minut uležet v chladu.