Kuřecí croissant

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 320 g Celer sterilovaný
  • 250 g Kuřecí maso vařené
  • 0.5 kávová lžička Hořčice
  • 6 ks Rohlíky bílé
  • 1 ks Celer řapíkatý
  • 1 ks Šalotka
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 2 polévková lžíce Jogurt bílý
  • 5 polévková lžíce Majonéza
  • 1 polévková lžíce Gin
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 343 kcal
  • Sacharidy 31 g
  • Tuky 16 g
  • Sodík 294 mg
  • Bílkoviny 17 g
  • Uhlovodany 7 g
  • Cholesterol 0.3 mg
  • Draslík 265.2 mg
  • Vláknina 5662.3 mg
  • Vitamín A 5662.3 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 5.7 mg
  • Vitamín E 2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Croissanty použijeme kupované nebo upečeme domácí.

  • 2

    Vařené kuřecí maso nakrájíme na menší kousky, promícháme s tence nakrájeným celerem a drobně nasekanou šalotkou.

  • 3

    Smícháme majonézu, jogurt, sůl, pepř, hořčici, gin a vše smícháme se směsí z kuřecího masa, dobře promícháme.

  • 4

    Croissanty rozřízneme naplocho a naplníme směsí. Ozdobíme celerovými listy a podáváme.

Komentáře k receptu