Olivová chuťovka

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 5 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 30 g Kapary sterilované
  • 200 g Olivy černé
  • 100 ml Olej olivový
  • 2 kávová lžička Hořčice Dijonská
  • 2 ks Vaječný žloutek slepičí
  • 3 ks Sardelové řezy
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 3 polévková lžíce Strouhanka
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 419 kcal
  • Sacharidy 8 g
  • Tuky 38 g
  • Sodík 1955 mg
  • Bílkoviny 14 g
  • Uhlovodany 8 g
  • Cholesterol 213.8 mg
  • Draslík 214.9 mg
  • Vláknina 3854.6 mg
  • Vitamín A 3854.6 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.3 mg
  • Vitamín E 1.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Dvě až tři sardelové filety v oleji a žloutky z vajec uvařených na tvrdo dáme do mixéru, přidáme všechny ostatní suroviny a rozmixujeme.

  • 2

    Podáváme s krajíčky chleba.

Komentáře k receptu