Mangová omáčka

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 1 ks Mango
  • 2 ks Feferony
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 35 kcal
  • Sacharidy 9 g
  • Tuky 0 g
  • Sodík 60 mg
  • Bílkoviny 0 g
  • Uhlovodany 9 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 101.5 mg
  • Vláknina 2049.8 mg
  • Vitamín A 2049.8 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 23.9 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Mango oloupeme, vypeckujeme a dužinu nadrobno nakrájíme. Feferonky očistíme, zbavíme zrnek, jednu nasekáme a druhou nakrájíme na nudličky. Obojí smícháme s mangem a omáčku podle chuti osolíme a opepříme.

Komentáře k receptu