Pěna z dušených jablek
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 548 kcal
- Sacharidy 135 g
- Tuky 1 g
- Sodík 141 mg
- Bílkoviny 11 g
- Uhlovodany 135 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 986.9 mg
- Vláknina 30400 mg
- Vitamín A 30400 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 36.8 mg
- Vitamín E 1.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Jablka udusíme, až vznikne protlak.
-
2
Z bílků našleháme tuhý sníh, po částech zašleháme cukr a vmícháme jablečný protlak. Vše společně šleháme.
-
3
Jablečnou pěnu podáváme v pohárcích řádně vychlazenou.