Zeleninová bageta

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 0 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 400 g Bageta
  • 40 g Cuketa
  • 160 g Máslo pomazánkové
  • 75 g Žampiony čerstvé
  • 4 ks Rajčata
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 0.56 polévková lžíce Olej olivový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 459 kcal
  • Sacharidy 63 g
  • Tuky 17 g
  • Sodík 714 mg
  • Bílkoviny 15 g
  • Uhlovodany 61 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 404.3 mg
  • Vláknina 7334.8 mg
  • Vitamín A 7334.8 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 12.5 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Ve velké pánvi rozehřejeme olej a za častého míchání na něm opékáme asi 4 minuty očištěné cukety a žampiony nakrájené na plátky. Osolíme a opepříme.

  • 2

    Omytá rajčata nakrájíme na tenké plátky.

  • 3

    Malé bagety podélně rozkrojíme a namažeme pomazánkovým máslem. Na spodní poloviny baget rozložímne plátky rajčat a obložíme je vlažnými plátky cuket a žampionů. Přikryjeme horní polovinou baget a podáváme.

Komentáře k receptu