Zeleninová bageta
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 459 kcal
- Sacharidy 63 g
- Tuky 17 g
- Sodík 714 mg
- Bílkoviny 15 g
- Uhlovodany 61 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 404.3 mg
- Vláknina 7334.8 mg
- Vitamín A 7334.8 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 12.5 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Ve velké pánvi rozehřejeme olej a za častého míchání na něm opékáme asi 4 minuty očištěné cukety a žampiony nakrájené na plátky. Osolíme a opepříme.
-
2
Omytá rajčata nakrájíme na tenké plátky.
-
3
Malé bagety podélně rozkrojíme a namažeme pomazánkovým máslem. Na spodní poloviny baget rozložímne plátky rajčat a obložíme je vlažnými plátky cuket a žampionů. Přikryjeme horní polovinou baget a podáváme.