Zálivka salátová
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 75 kcal
- Sacharidy 2 g
- Tuky 7 g
- Sodík 85 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 61.3 mg
- Draslík 70.5 mg
- Vláknina 714.2 mg
- Vitamín A 714.2 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 4.9 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Vejce uvaříme na tvrdo a spolu s natí a řeřichou jemně nasekáme.
-
2
Olej, ocet, hořčici, jemně nakrájenou cibuli, pepř a sůl řádně rozšleháme a poté přidáme nasekané vejce, řeřichu a nať.