Zálivka salátová

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 250 ml Voda pitná
  • 1 kávová lžička Hořčice
  • 1 ks Vejce slepičí
  • 0.5 ks Cibule
  • 1 hrst Cibule - nať
  • 1 hrst Řeřicha
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Sůl
  • 3 polévková lžíce Olej olivový
  • 2 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 75 kcal
  • Sacharidy 2 g
  • Tuky 7 g
  • Sodík 85 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 61.3 mg
  • Draslík 70.5 mg
  • Vláknina 714.2 mg
  • Vitamín A 714.2 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 4.9 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Vejce uvaříme na tvrdo a spolu s natí a řeřichou jemně nasekáme.

  • 2

    Olej, ocet, hořčici, jemně nakrájenou cibuli, pepř a sůl řádně rozšleháme a poté přidáme nasekané vejce, řeřichu a nať.

Komentáře k receptu