Fazolkový salát s tatarskou omáčkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 346 kcal
- Sacharidy 9 g
- Tuky 33 g
- Sodík 442 mg
- Bílkoviny 5 g
- Uhlovodany 9 g
- Cholesterol 55 mg
- Draslík 264.2 mg
- Vláknina 5719.5 mg
- Vitamín A 5719.5 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 18.7 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté a očištěné fazolové lusky uvaříme v osolené vodě spolu se 3 hřebíčky. Uvařené fazolky zchladíme a nakrájíme na menší kousky.
-
2
Připravené fazolky promícháme s tatarskou omáčkou a jemně nasekaným koprem. Nakonec vmícháme na nudličky pokrájený salám.
-
3
Podáváme jako rychlou večeři s pečivem.