Provensálský tvaroh
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 177 kcal
- Sacharidy 6 g
- Tuky 14 g
- Sodík 390 mg
- Bílkoviny 8 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 28.1 mg
- Draslík 56 mg
- Vláknina 2702.4 mg
- Vitamín A 2702.4 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 3.6 mg
- Vitamín E 1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 187.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Tvaroh mírně osolíme a promícháme v míse s vypeckovanými a rozmačkanými olivami.
-
2
Oloupanou cibuli a pažitku jemně nakrájíme a přimícháme do směsi. Tvaroh opepříme a přendáme do misek, ve kterých jej budeme podávat. Zakapeme olejem a uložíme do chladničky na 24 hodin.
-
3
Podáváme s pečivem jako studený předkrm.