Provensálský tvaroh

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 250 g Tvaroh tučný
  • 100 g Olivy nakládané
  • 1 ks Cibule
  • 1 špetka Pepř bílý
  • 1 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
  • 1 polévková lžíce Pažitka
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 177 kcal
  • Sacharidy 6 g
  • Tuky 14 g
  • Sodík 390 mg
  • Bílkoviny 8 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 28.1 mg
  • Draslík 56 mg
  • Vláknina 2702.4 mg
  • Vitamín A 2702.4 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 3.6 mg
  • Vitamín E 1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 187.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Tvaroh mírně osolíme a promícháme v míse s vypeckovanými a rozmačkanými olivami.

  • 2

    Oloupanou cibuli a pažitku jemně nakrájíme a přimícháme do směsi. Tvaroh opepříme a přendáme do misek, ve kterých jej budeme podávat. Zakapeme olejem a uložíme do chladničky na 24 hodin.

  • 3

    Podáváme s pečivem jako studený předkrm.

Komentáře k receptu