Těsto na obalování smažené zeleniny
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 45 kcal
- Sacharidy 3 g
- Tuky 2 g
- Sodík 20 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 61.8 mg
- Draslík 21.6 mg
- Vláknina 148 mg
- Vitamín A 148 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 6.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Vejce ušleháme, přidáme polovinu piva a tolik mouky, aby vzniklo hustší těsto, řádně rozmícháme a zředíme, aby bylo husté jako na těsto na kapání.
-
2
Zelenina určená ke smažení musí být suchá, proto ji po osolení obalujeme v mouce.