Pomazánka z pečeného vepřového masa

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 60 g Máslo čerstvé
  • 250 g Vepřové maso pečené
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Řeřicha
  • 1 ks Oregano čerstvé
  • 2 stroužek Česnek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 483 kcal
  • Sacharidy 7 g
  • Tuky 45 g
  • Sodík 12 mg
  • Bílkoviny 13 g
  • Uhlovodany 6 g
  • Cholesterol 86.8 mg
  • Draslík 211.5 mg
  • Vláknina 1205 mg
  • Vitamín A 1205 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 24.6 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 17.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Pečené maso jemně umeleme, přidáme změklé máslo a vše našleháme.

  • 2

    Potom přidáme prolisovaný česnek, jemně nakrájenou cibuli a oregano a dobře promícháme. Pomazánku necháme v chladu odležet.

  • 3

    Před podáváním ji posypeme nasekanou řeřichou.

Komentáře k receptu