Masová pomazánka se zeleninou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 45 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 50 g Celer bulvový
  • 250 g Hovězí maso vařené
  • 100 g Mrkev kořen
  • 150 g Vepřové maso pečené
  • 0.5 ks Křen
  • 3 polévková lžíce Hořčice
  • 1 polévková lžíce Sádlo škvařené
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 364 kcal
  • Sacharidy 5 g
  • Tuky 86 g
  • Sodík 11 mg
  • Bílkoviny 22 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 106.7 mg
  • Draslík 33.5 mg
  • Vláknina 2423 mg
  • Vitamín A 2423 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.6 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Vařené hovězí maso nakrájíme, přidáme 2 lžíce vývaru a umeleme. Potom umeleme vepřové maso a nakonec zeleninu uvařenou ve vývaru. Vše dobře promícháme.

  • 2

    Do směsi přidáme trochu sádla, hořčici a podle chuti sůl. Necháme v chladu odležet.

  • 3

    Pomazánkou potíráme krajíce chleba a povrch sypeme nastrouhaným křenem.

Komentáře k receptu