Paprikové lusky plněné játrovou pěnou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 150 g Paštika játrová
  • 60 g Máslo čerstvé
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 2 ks Paprikové lusky čerstvé
  • 1 ks Petržel - nať
  • 1 ks Rajčata
  • 8 ks Mandle
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 polévková lžíce Protlak rajčatový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 1400 kcal
  • Sacharidy 48 g
  • Tuky 122 g
  • Sodík 362 mg
  • Bílkoviny 48 g
  • Uhlovodany 47 g
  • Cholesterol 113.6 mg
  • Draslík 1582.9 mg
  • Vláknina 49340.8 mg
  • Vitamín A 49340.8 mg
  • Vitamín B6 0.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 36.3 mg
  • Vitamín E 52.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 26.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Papriky omyjeme, rozkrojíme a zbavíme semen.

  • 2

    Máslo ušleháme s paštikou, rajčatovým protlakem, solí a pepřem. Vzniklou směsí naplníme připravené paprikové lusky a ozdobíme je praženými mandlemi, snítkou petrželky a dílky rajčete.

Komentáře k receptu