Paprikové lusky plněné játrovou pěnou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1400 kcal
- Sacharidy 48 g
- Tuky 122 g
- Sodík 362 mg
- Bílkoviny 48 g
- Uhlovodany 47 g
- Cholesterol 113.6 mg
- Draslík 1582.9 mg
- Vláknina 49340.8 mg
- Vitamín A 49340.8 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 36.3 mg
- Vitamín E 52.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 26.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Papriky omyjeme, rozkrojíme a zbavíme semen.
-
2
Máslo ušleháme s paštikou, rajčatovým protlakem, solí a pepřem. Vzniklou směsí naplníme připravené paprikové lusky a ozdobíme je praženými mandlemi, snítkou petrželky a dílky rajčete.