Salát z cibulové natě
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 64 kcal
- Sacharidy 6 g
- Tuky 3 g
- Sodík 115 mg
- Bílkoviny 3 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 9.5 mg
- Draslík 110.3 mg
- Vláknina 1620 mg
- Vitamín A 1620 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 6.2 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omytou cibulovou nať nakrájíme na proužky dlouhé asi 1 cm. Zalijeme bílým jogurtem rozšlehaným s acidofilním mlékem a podle chuti osolíme.
-
2
Salát dobře promícháme a podáváme vychlazený.