Indický salát

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Cibule
  • 6 ks Ředkvička
  • 2 ks Rajčata
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 3 stroužek Česnek
  • 1 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
  • 2 polévková lžíce Olej salátový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 58 kcal
  • Sacharidy 6 g
  • Tuky 3 g
  • Sodík 115 mg
  • Bílkoviny 1 g
  • Uhlovodany 6 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 234.7 mg
  • Vláknina 3207.3 mg
  • Vitamín A 3207.3 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 13.7 mg
  • Vitamín E 1.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omytá rajčata, ředkvičky a oloupanou cibuli nakrájíme, osolíme a opepříme.

  • 2

    Připravenou zeleninu zalijeme zálivkou z octa, oleje a prolisovaného česneku.

  • 3

    Dobře promícháme a podáváme.

Komentáře k receptu