Indický salát
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 58 kcal
- Sacharidy 6 g
- Tuky 3 g
- Sodík 115 mg
- Bílkoviny 1 g
- Uhlovodany 6 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 234.7 mg
- Vláknina 3207.3 mg
- Vitamín A 3207.3 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 13.7 mg
- Vitamín E 1.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omytá rajčata, ředkvičky a oloupanou cibuli nakrájíme, osolíme a opepříme.
-
2
Připravenou zeleninu zalijeme zálivkou z octa, oleje a prolisovaného česneku.
-
3
Dobře promícháme a podáváme.