Pstruží krém
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 426 kcal
- Sacharidy 13 g
- Tuky 28 g
- Sodík 421 mg
- Bílkoviny 30 g
- Uhlovodany 12 g
- Cholesterol 135.9 mg
- Draslík 668.2 mg
- Vláknina 3400 mg
- Vitamín A 3400 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 19.7 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté pstruží maso upečeme na másle, zbavíme kůže, kostí a nakrájíme na velmi malé kousky.
-
2
Červenou řepu nahrubo nastrouháme, přidáme k rybě, zalijeme jogurtem a smetanou ke šlehání. Podle chuti osolíme a dáme vychladit.
-
3
Před podáváním pokrm posypeme nastrouhaným křenem.