Salát ze zelených paprik
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 61 kcal
- Sacharidy 9 g
- Tuky 3 g
- Sodík 79 mg
- Bílkoviny 1 g
- Uhlovodany 9 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 198.9 mg
- Vláknina 680 mg
- Vitamín A 680 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 79.5 mg
- Vitamín E 1.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté, dužinaté papriky omyjeme, rozpůlíme a zbavíme semen a žeber. Nakrájíme je na nudličky, posypeme jemně nakrájenou cibulí a přelijeme vřelou zálivkou připravenou z vody, octa, oleje, cukru a soli.
-
2
Salát podáváme vychlazený.