Salát z kysaného zelí s okurkou a jablkem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 400 g Zelí kysané
  • 1 kávová lžička Cukr krupice
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Jablka
  • 1 ks Okurky nakládané
  • 1 ks Cibule
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 polévková lžíce Olej salátový
  • 1 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 90 kcal
  • Sacharidy 18 g
  • Tuky 2 g
  • Sodík 1133 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 18 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 306.5 mg
  • Vláknina 8629.8 mg
  • Vitamín A 8629.8 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 42.5 mg
  • Vitamín E 1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Kysané zelí překrájíme, očištěnou mrkev nastrouháme na jemné nudličky, okurku a cibuli nakrájíme na malé kousky.

  • 2

    Připravenou zeleninu smícháme s cukrem, octem, olejem, solí a pepřem.

Komentáře k receptu