Salát z kysaného zelí s okurkou a jablkem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 90 kcal
- Sacharidy 18 g
- Tuky 2 g
- Sodík 1133 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 18 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 306.5 mg
- Vláknina 8629.8 mg
- Vitamín A 8629.8 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 42.5 mg
- Vitamín E 1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Kysané zelí překrájíme, očištěnou mrkev nastrouháme na jemné nudličky, okurku a cibuli nakrájíme na malé kousky.
-
2
Připravenou zeleninu smícháme s cukrem, octem, olejem, solí a pepřem.