Zelný salát s majonézou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 400 g Zelí hlávkové bílé
  • 1 kávová lžička Cukr krupice
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 2 ks Jablka
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 2 polévková lžíce Majonéza
  • 1 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 146 kcal
  • Sacharidy 21 g
  • Tuky 7 g
  • Sodík 160 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 21 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 279.3 mg
  • Vláknina 8839.8 mg
  • Vitamín A 8839.8 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 41.2 mg
  • Vitamín E 1.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Očištěné zelí a oloupaná jablka nakrájíme na jemné nudličky a dáme do mísy.

  • 2

    Smícháme majonézu, ocet, cukr, pepř a sůl a nalijeme na zelí s jablky. Salát promícháme a necháme chvíli proležet.

Komentáře k receptu