Rajčata plněná tuňákem a vejci
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 224 kcal
- Sacharidy 4 g
- Tuky 17 g
- Sodík 129 mg
- Bílkoviny 15 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 129.4 mg
- Draslík 313 mg
- Vláknina 1993.8 mg
- Vitamín A 1993.8 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 11.4 mg
- Vitamín E 2.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omytá rajčata rozkrojíme příčně na poloviny a vydlabeme dužinu. Obrátíme je a necháme okapat.
-
2
Uvařená vejce a tuňáka z konzervy nakrájíme na kostičky, přidáme majonézu zředěnou citronovou šťávou, pepř a vše lehce promícháme.
-
3
Vzniklou směsí naplníme půlky rajčat a ozdobíme je snítkou petrželky.
-
4
Rajčata podáváme vychlazená.