Rajčata plněná tuňákem a vejci

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 150 g Tuňák v oleji
  • 4 ks Rajčata
  • 1 ks Petržel - nať
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 3 polévková lžíce Majonéza
  • 1 polévková lžíce Citronová šťáva
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 224 kcal
  • Sacharidy 4 g
  • Tuky 17 g
  • Sodík 129 mg
  • Bílkoviny 15 g
  • Uhlovodany 4 g
  • Cholesterol 129.4 mg
  • Draslík 313 mg
  • Vláknina 1993.8 mg
  • Vitamín A 1993.8 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 11.4 mg
  • Vitamín E 2.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omytá rajčata rozkrojíme příčně na poloviny a vydlabeme dužinu. Obrátíme je a necháme okapat.

  • 2

    Uvařená vejce a tuňáka z konzervy nakrájíme na kostičky, přidáme majonézu zředěnou citronovou šťávou, pepř a vše lehce promícháme.

  • 3

    Vzniklou směsí naplníme půlky rajčat a ozdobíme je snítkou petrželky.

  • 4

    Rajčata podáváme vychlazená.

Komentáře k receptu