Kroupový salát s tuňákem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 150 g Ječné kroupy
  • 150 g Tuňák v oleji
  • 1 ks Cibule
  • 10 ks Olivy nakládané
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Sůl
  • 1 polévková lžíce Bylinky čerstvé - svazek
  • 1 polévková lžíce Ocet vinný
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 1463 kcal
  • Sacharidy 90 g
  • Tuky 116 g
  • Sodík 11211 mg
  • Bílkoviny 37 g
  • Uhlovodany 90 g
  • Cholesterol 13.5 mg
  • Draslík 738.4 mg
  • Vláknina 59464.5 mg
  • Vitamín A 59464.5 mg
  • Vitamín B6 0.6 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 3.7 mg
  • Vitamín E 27.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 6.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Předem uvařené kroupy smícháme s tuňákovou konzervou, přidáme cibuli nakrájenou na půlkolečka, olivy na kolečka, vinný ocet.

  • 2

    Opepříme a osolíme.

  • 3

    Můžeme dát i bylinky nebo pažitku.

  • 4

    Promícháme a vychlazené podáváme.

Komentáře k receptu