Salát z pečených lilků s paprikami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 55 kcal
- Sacharidy 9 g
- Tuky 4 g
- Sodík 99 mg
- Bílkoviny 1 g
- Uhlovodany 9 g
- Cholesterol 1 mg
- Draslík 332 mg
- Vláknina 6839.8 mg
- Vitamín A 6839.8 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 48.7 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté lilky a papriky podélně rozkrojíme, papriky zbavíme semen, vše do měkka pečeme na dvou lžících oleje v mírně vyhřáté troubě.
-
2
Upečenou zeleninu potom oloupeme, pokrájíme na proužky, osolíme, opepříme a pokapeme olejem smíchaným s octem.
-
3
Před podáváním salát vychladíme.