Tvaroh po provensálsku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 130 kcal
- Sacharidy 6 g
- Tuky 7 g
- Sodík 448 mg
- Bílkoviny 12 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 56.9 mg
- Vláknina 2689.8 mg
- Vitamín A 2689.8 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 3.6 mg
- Vitamín E 1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
V míse umícháme mírně osolený tvaroh s rozmačkanými olivami, jemně nakrájenou cibulí a nasekanou pažitkou. Opepříme a dobře rozmícháme.
-
2
Utřený tvaroh v servírovací míse pokapeme olejem tak, aby se na povrchu utvořila slabá vrstvička oleje.
-
3
Necháme odpočinout v chladu 1 den.