Cibulový salát po indicku

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 2 kávová lžička Cukr moučkový
  • 4 ks Cibule
  • 2 ks Rajčata
  • 1 ks Feferony
  • 0.5 ks Okurka salátová
  • 1 hrst Petržel - nať
  • 1 špetka Sůl
  • 2 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 69 kcal
  • Sacharidy 16 g
  • Tuky 0 g
  • Sodík 66 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 16 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 356.2 mg
  • Vláknina 5216 mg
  • Vitamín A 5216 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 22 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Oloupanou cibuli a rajčata nakrájíme, okurku nastrouháme a petrželku a feferonku nasekáme. V octě rozpustíme cukr a sůl.

  • 2

    Potom dobře smícháme všechny ingredience mimo petrželky, kterou salát nakonec posypeme.

Komentáře k receptu