Datlové čatní
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 109 kcal
- Sacharidy 27 g
- Tuky 1 g
- Sodík 62 mg
- Bílkoviny 1 g
- Uhlovodany 27 g
- Cholesterol 0.4 mg
- Draslík 346.1 mg
- Vláknina 6315.1 mg
- Vitamín A 6315.1 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 50.9 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Vypeckované datle namočíme do vody na 1 hodinu.
-
2
Datle scedíme a rozetřeme je s nasekanou petrželkou, feferonkami a ostatními přísadami v pastu. Podle potřeby přikápneme olej.
-
3
Čatní podáváme k pokrmům z rýže a zeleniny.