Tuňák s rýží

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 250 g Rýže dušená
  • 250 g Tuňák v oleji
  • 50 g Olivy černé
  • 100 g Majonéza
  • 2 ks Rajčata
  • 0.25 ks Salát hlávkový
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 420 kcal
  • Sacharidy 16 g
  • Tuky 29 g
  • Sodík 367 mg
  • Bílkoviny 24 g
  • Uhlovodany 16 g
  • Cholesterol 133.9 mg
  • Draslík 274.7 mg
  • Vláknina 3359.8 mg
  • Vitamín A 3359.8 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 5.1 mg
  • Vitamín E 3.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Rybí maso rozebereme na kousky a dáme do mísy s rýží. Přidáme majonézu, omytý a natrhaný salát, nakrájená rajčata a nasekané olivy. Osolíme, opepříme a dobře promícháme.

  • 2

    Směs namačkáme do formy a vychladíme.

  • 3

    Po vychlazení vyklopíme obsah formy na mísu a ozdobíme nakrájenými uvařenými vejci.

Komentáře k receptu