Tuňák s rýží
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 420 kcal
- Sacharidy 16 g
- Tuky 29 g
- Sodík 367 mg
- Bílkoviny 24 g
- Uhlovodany 16 g
- Cholesterol 133.9 mg
- Draslík 274.7 mg
- Vláknina 3359.8 mg
- Vitamín A 3359.8 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 5.1 mg
- Vitamín E 3.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Rybí maso rozebereme na kousky a dáme do mísy s rýží. Přidáme majonézu, omytý a natrhaný salát, nakrájená rajčata a nasekané olivy. Osolíme, opepříme a dobře promícháme.
-
2
Směs namačkáme do formy a vychladíme.
-
3
Po vychlazení vyklopíme obsah formy na mísu a ozdobíme nakrájenými uvařenými vejci.