Salát z tuňáka

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 500 g Tuňák v oleji
  • 2 ks Cibule
  • 3 ks Rajčata
  • 1 ks Salát hlávkový
  • 3 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 330 kcal
  • Sacharidy 8 g
  • Tuky 15 g
  • Sodík 68 mg
  • Bílkoviny 38 g
  • Uhlovodany 7 g
  • Cholesterol 22.5 mg
  • Draslík 474 mg
  • Vláknina 4580 mg
  • Vitamín A 4580 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 11.3 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omytý salát rozebereme na listy, několik si jich ponecháme na podávání, ostatní natrháme.

  • 2

    Z tuňáka slijeme šťávu s olejem a maso rozdrobíme na kousky.

  • 3

    Cibuli a rajčata nakrájíme na kolečka, dáme do mísy, přidáme natrhaný salát, maso z tuňáka a vše zakapeme olivovým olejem. Dobře promícháme.

  • 4

    Salát podáváme na připravených listech hlávkového salátu.

Komentáře k receptu