Tresčí játra s cibulí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 289 kcal
- Sacharidy 5 g
- Tuky 29 g
- Sodík 267 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 5 g
- Cholesterol 105.8 mg
- Draslík 126.5 mg
- Vláknina 1726 mg
- Vitamín A 1726 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 5.2 mg
- Vitamín E 9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Tresčí játra v oleji nakrájíme na plátky a upravíme na talíř.
-
2
Posypeme je jemně nasekanou cibulí, pokapeme olejem z konzervy a zakapeme citronovou šťávou.
-
3
Podáváme jako předkrm s bílou vekou nebo bagetkou.