Salát z filé s jogurtem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 286 kcal
- Sacharidy 39 g
- Tuky 4 g
- Sodík 99 mg
- Bílkoviny 27 g
- Uhlovodany 38 g
- Cholesterol 59.8 mg
- Draslík 530 mg
- Vláknina 13557 mg
- Vitamín A 13557 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 22.3 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté porce filé osolíme, okyselíme, dáme do mírně vymaštěného kastrolu a dusíme do měkka.
-
2
Vychladlé filé nakrájíme na kousky. Jogurt smícháme s uvařenou a pokrájenou kořenovou zeleninou, nasekanou petrželkou a natrhaným hlávkovým salátem. Omytá rajčata rozkrájíme na plátky, jablka nastrouháme a vše dobře promícháme.