Salmagundy

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 200 g Máslo čerstvé
  • 400 g Slaneček
  • 2 kávová lžička Paprika mletá sladká
  • 1 kávová lžička Chilli koření mleté
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Veka tuková
  • 1 ks Petržel - nať
  • 8 ks Nové koření celé
  • 7 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
  • 2 polévková lžíce Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 720 kcal
  • Sacharidy 20 g
  • Tuky 58 g
  • Sodík 922 mg
  • Bílkoviny 28 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 143.8 mg
  • Draslík 503.1 mg
  • Vláknina 1288.4 mg
  • Vitamín A 1288.4 mg
  • Vitamín B6 0.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 3.9 mg
  • Vitamín E 1.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 57.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Slanečky namočíme na 8 hodin do vody, opláchneme je, vykostíme a nakrájíme na dvoucentimetrové čtverečky.

  • 2

    V pánvi smícháme ocet, nastrouhanou cibuli, nové koření a chilli. Vše přivedeme k varu, vaříme 1 minutu, odstavíme a přidáme olej.

  • 3

    Směs nalijeme na rybí maso a necháme marinovat v chladu 24 hodin. Potom čtverečky vyjmeme z marinády a dáme je na chlebíčky veky namazané máslem.

  • 4

    Každý chlebíček ozdobíme petrželkou a lehce posypeme mletou paprikou.

Komentáře k receptu