Salmagundy
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 720 kcal
- Sacharidy 20 g
- Tuky 58 g
- Sodík 922 mg
- Bílkoviny 28 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 143.8 mg
- Draslík 503.1 mg
- Vláknina 1288.4 mg
- Vitamín A 1288.4 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 3.9 mg
- Vitamín E 1.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 57.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Slanečky namočíme na 8 hodin do vody, opláchneme je, vykostíme a nakrájíme na dvoucentimetrové čtverečky.
-
2
V pánvi smícháme ocet, nastrouhanou cibuli, nové koření a chilli. Vše přivedeme k varu, vaříme 1 minutu, odstavíme a přidáme olej.
-
3
Směs nalijeme na rybí maso a necháme marinovat v chladu 24 hodin. Potom čtverečky vyjmeme z marinády a dáme je na chlebíčky veky namazané máslem.
-
4
Každý chlebíček ozdobíme petrželkou a lehce posypeme mletou paprikou.