Jarní koktejl
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 143 kcal
- Sacharidy 3 g
- Tuky 12 g
- Sodík 163 mg
- Bílkoviny 6 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 184.7 mg
- Draslík 59.6 mg
- Vláknina 1440 mg
- Vitamín A 1440 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 1.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Hlávkový salát dobře omyjeme, osušíme a nakrájíme na tenké nudličky, které dáme do širokých sklenic nebo kompotových misek.
-
2
Uvařená vejce nasekáme na malé kousky a posypeme jimi salát.
-
3
Majonézu, hořčici, kečup, ocet, smetanu a sůl smícháme a vzniklou omáčkou polijeme obsah misek.
-
4
Před podáváním vychladíme.