Broskvový salát
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 189 kcal
- Sacharidy 28 g
- Tuky 9 g
- Sodík 0 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 27 g
- Cholesterol 27.5 mg
- Draslík 287.3 mg
- Vláknina 4513 mg
- Vitamín A 4513 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 10.6 mg
- Vitamín E 1.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté broskve rozpůlíme a vypeckujeme. Nakrájíme je na plátky, upravíme na skleněnou mísu a pokapeme citronovou šťávou.
-
2
Vychlazenou smetanu dobře ušleháme, osladíme a broskve ozdobíme.