Broskve s vinnou pěnou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 251 kcal
- Sacharidy 39 g
- Tuky 5 g
- Sodík 64 mg
- Bílkoviny 7 g
- Uhlovodany 39 g
- Cholesterol 184 mg
- Draslík 436.2 mg
- Vláknina 5400 mg
- Vitamín A 5400 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 11.9 mg
- Vitamín E 1.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté, vypeckované broskve nakrájíme na dílky, posypeme 20g cukru a vychladíme.
-
2
Žloutky, 1 bílek, víno a 60g cukru smícháme a ve vodní lázni šleháme do zhoustnutí. Směs necháme vychladnout.
-
3
Z bílků ušleháme pevný sníh a zlehka jej vmícháme do vychladlé směsi.
-
4
Broskve rozdělíme do pohárů a přelijeme vinnou pěnou.