Květákový salát s ředkvičkami a jablky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 150 kcal
- Sacharidy 23 g
- Tuky 6 g
- Sodík 144 mg
- Bílkoviny 6 g
- Uhlovodany 23 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 882.3 mg
- Vláknina 13409.8 mg
- Vitamín A 13409.8 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 126.6 mg
- Vitamín E 1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Očištěný květák rozebereme na malé růžičky a košťál nastrouháme. Ředkvičky nakrájíme na kolečka, jablka na kostičky a ořechy jemně nasekáme.
-
2
Vše smícháme se zálivkou připravenou z oleje, octa, cukru, soli, pepře a 3 lžic vody.
-
3
Ihned podáváme.