Pomazánka z Brynzy a Nivy

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 150 g Máslo čerstvé
  • 100 g Sýr Brynza
  • 3 ks Vejce slepičí
  • 1 ks Veka
  • 1 polévková lžíce Petržel - nať
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 502 kcal
  • Sacharidy 20 g
  • Tuky 42 g
  • Sodík 61 mg
  • Bílkoviny 13 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 229 mg
  • Draslík 66.4 mg
  • Vláknina 84 mg
  • Vitamín A 84 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.9 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 42.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Změklé máslo utřeme do pěny. Přidáme prolisovanou Brynzu a Nivu. Vše dobře promícháme.

  • 2

    Plátky veky opečeme a vychladlé potřeme pomazánkou. Ozdobíme čtvrtkami vajec uvařených natvrdo a nasekanou petrželkou.

Komentáře k receptu