Jablkový salát s pórkem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 227 kcal
- Sacharidy 49 g
- Tuky 4 g
- Sodík 98 mg
- Bílkoviny 4 g
- Uhlovodany 49 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 620.7 mg
- Vláknina 13492.8 mg
- Vitamín A 13492.8 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 36.3 mg
- Vitamín E 3.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Oloupaná jablka zbavíme jadřinců a nakrájíme na tenké plátky.
-
2
Přidáme na plátky nakrájená rajčata a na tenká kolečka nakrájený pórek. Vše promícháme a zalijeme zálivkou připravenou z oleje, citronové šťávy, cukru, soli a pepře.