Parmazánové máslo

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 4 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • 2 polévková lžíce Sýr Parmezán
  • 1 polévková lžíce Petržel - nať
  • 1 polévková lžíce Citronová šťáva
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 171 kcal
  • Sacharidy 1 g
  • Tuky 18 g
  • Sodík 96 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 28.1 mg
  • Draslík 15.7 mg
  • Vláknina 97 mg
  • Vitamín A 97 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2.6 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 22.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Změklé máslo utřeme s nastrouhaným sýrem, nasekanou petrželkou a citronovou šťávou.

  • 2

    Necháme ztuhnout v chladničce.

  • 3

    Parmazánové máslo podáváme k masu.

Komentáře k receptu