Italské nudle s vepřovým masem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 644 kcal
- Sacharidy 66 g
- Tuky 33 g
- Sodík 19 mg
- Bílkoviny 21 g
- Uhlovodany 61 g
- Cholesterol 113.9 mg
- Draslík 266.6 mg
- Vláknina 6401 mg
- Vitamín A 6401 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 7.7 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1266.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Na oleji zpěníme jemně nakrájenou cibuli a česnek. Přidáme omyté, na malé kostky nakrájené maso, sůl, drcený kmín a rajčatový protlak. Mírně podlijeme vodou a dusíme doměkka.
-
2
Nakonec přidáme uvařené nudle a nasekanou petrželovou nať. Vše dobře promícháme a ihned podáváme.