Čabachi

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 80 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 100 g Brambory
  • 40 g Cibule
  • 100 g Fazolky ve slaném nálevu - sterilované
  • 100 g Rajčata
  • 200 g Skopové maso přední
  • 10 g Olej stolní
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 373 kcal
  • Sacharidy 12 g
  • Tuky 29 g
  • Sodík 429 mg
  • Bílkoviny 17 g
  • Uhlovodany 12 g
  • Cholesterol 82.8 mg
  • Draslík 707.1 mg
  • Vláknina 5959.5 mg
  • Vitamín A 5959.5 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 15.2 mg
  • Vitamín E 0.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté maso nakrájíme na kostky, osolíme a opepříme. Zprudka opečeme na oleji s nakrájenou cibulí. Podlijeme vývarem a dusíme.

  • 2

    Když je maso částečně měkké, přidáme postupně na kostky nakrájené brambory, fazolky a rajčata. Vše udusíme doměkka.

  • 3

    Při podávání posypeme pokrm nakrájenou cibulovou natí.

Komentáře k receptu