Čabachi
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 373 kcal
- Sacharidy 12 g
- Tuky 29 g
- Sodík 429 mg
- Bílkoviny 17 g
- Uhlovodany 12 g
- Cholesterol 82.8 mg
- Draslík 707.1 mg
- Vláknina 5959.5 mg
- Vitamín A 5959.5 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 15.2 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté maso nakrájíme na kostky, osolíme a opepříme. Zprudka opečeme na oleji s nakrájenou cibulí. Podlijeme vývarem a dusíme.
-
2
Když je maso částečně měkké, přidáme postupně na kostky nakrájené brambory, fazolky a rajčata. Vše udusíme doměkka.
-
3
Při podávání posypeme pokrm nakrájenou cibulovou natí.