Dušená ryba se zázvorem a jarní cibulkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 285 kcal
- Sacharidy 23 g
- Tuky 6 g
- Sodík 234 mg
- Bílkoviny 34 g
- Uhlovodany 22 g
- Cholesterol 64.7 mg
- Draslík 1135.6 mg
- Vláknina 344 mg
- Vitamín A 344 mg
- Vitamín B6 1.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 16.1 mg
- Vitamín E 1.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Očištěnou a nakrojenou rybu potřeme zevnitř a zvenčí solí a sezamovým olejem.
-
2
Na ohnivzdorný talíř dáme nakrájemnou cibulku a na tu položíme rybu,kterou rovnoměrně potřeme sójovou omáčkou smíchanou s nadrobno nakrájeným zázvorem a rýžovým vínem.
-
3
Talíř vložíme do rozpáleného napařovátka,zakryjeme a dusíme asi patnáct minut.Hotovou rybu posypeme nakrájenou cibulkou a pokapeme rozpáleným olejem.
-
4
Můžeme podávat.