Krém pařížský
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 4355 kcal
- Sacharidy 322 g
- Tuky 325 g
- Sodík 120 mg
- Bílkoviny 35 g
- Uhlovodany 306 g
- Cholesterol 590 mg
- Draslík 2795 mg
- Vláknina 70000 mg
- Vitamín A 70000 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 2.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 40.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Šlehačku a rozstrouhanou čokoládu přistavíme na oheň a přivedeme do varu.
-
2
Jakmile se začne vařit, odstavíme ji hned z ohně a zchladíme tak, že hrnek postavíme do studené vody.
-
3
Pak ji necháme několik hodin v chladu, nejlépe do druhého dne, kdy ji metlou ušleháme na krém.