Dušené vepřové kotlety
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 226 kcal
- Sacharidy 0 g
- Tuky 15 g
- Sodík 250 mg
- Bílkoviny 21 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 74.8 mg
- Draslík 343.9 mg
- Vláknina 31.5 mg
- Vitamín A 31.5 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté kotlety do poloviny odkrojíme od kosti, naklepeme, osolíme a poprášíme hladkou moukou.
-
2
Na rozpáleném sádle maso po obou stranách opečeme, podlijeme a dusíme doměkka.
-
3
Podáváme s různě připravenými bramborami, s dušenou zeleninou, s rýží nebo s těstovinami.