Vepřové kotlety po neapolsku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 225 kcal
- Sacharidy 5 g
- Tuky 13 g
- Sodík 116 mg
- Bílkoviny 22 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 70.8 mg
- Draslík 538.9 mg
- Vláknina 842.3 mg
- Vitamín A 842.3 mg
- Vitamín B6 0.9 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 33.7 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Jemně utřený česnek osmahneme na oleji, přidáme omyté, naklepané kotlety a po obou stranách je opečeme dozlatova. Maso vyjmeme, osolíme, opepříme a uložíme na teplé místo.
-
2
Do oleje vmícháme rajčatový protlak rozmíchaný se lžící vody, očištěné a jemně nakrájené papriky a nakrájené žampiony. Dusíme pod pokličkou asi 15 minut. Potom vložíme kotlety a dusíme doměkka.
-
3
Podáváme s vařenými bramborami.