Baskické rybí filé

Hodnocení 1x 1x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 500 g Filé rybí
  • 100 ml Olej stolní
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 4 ks Rajčata
  • 1 ks Cibule
  • 4 ks Paprikové lusky čerstvé
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 dl Víno bílé
  • 1 polévková lžíce Kečup
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 406 kcal
  • Sacharidy 12 g
  • Tuky 26 g
  • Sodík 201 mg
  • Bílkoviny 54 g
  • Uhlovodany 11 g
  • Cholesterol 14 mg
  • Draslík 386.2 mg
  • Vláknina 2809.8 mg
  • Vitamín A 2809.8 mg
  • Vitamín B6 0.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 77 mg
  • Vitamín E 0.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Rozmrazené filé nakrájíme na kousky, osolíme a opepříme. Spolu s jemně nakrájenou cibulí je zprudka opečeme na oleji.

  • 2

    Omyté papriky podélně rozpůlíme, zbavíme semen a naplníme je rybím masem. Navrch položíme půlky oloupaných rajčat. Pod papriky dáme dvě lžíce oleje, kečup a bílé víno. Dusíme asi 20 minut.

  • 3

    Filé podáváme s chlebem.

Komentáře k receptu