Baskické rybí filé
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 406 kcal
- Sacharidy 12 g
- Tuky 26 g
- Sodík 201 mg
- Bílkoviny 54 g
- Uhlovodany 11 g
- Cholesterol 14 mg
- Draslík 386.2 mg
- Vláknina 2809.8 mg
- Vitamín A 2809.8 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 77 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Rozmrazené filé nakrájíme na kousky, osolíme a opepříme. Spolu s jemně nakrájenou cibulí je zprudka opečeme na oleji.
-
2
Omyté papriky podélně rozpůlíme, zbavíme semen a naplníme je rybím masem. Navrch položíme půlky oloupaných rajčat. Pod papriky dáme dvě lžíce oleje, kečup a bílé víno. Dusíme asi 20 minut.
-
3
Filé podáváme s chlebem.