Polévka s rybami a mořskými plody

Hodnocení 1x 1x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Krevety tygří - loupané
  • 100 g Treska aljašská
  • 800 g Rajčata loupaná (konzervovaná)
  • 2 ks Cibule
  • 1 špetka Petržel - nať
  • 1 špetka Chilli koření mleté
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Pažitka
  • 2 stroužek Česnek
  • 1 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 133 kcal
  • Sacharidy 14 g
  • Tuky 5 g
  • Sodík 384 mg
  • Bílkoviny 13 g
  • Uhlovodany 14 g
  • Cholesterol 41.5 mg
  • Draslík 562.7 mg
  • Vláknina 5856.9 mg
  • Vitamín A 5856.9 mg
  • Vitamín B6 0.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 24.1 mg
  • Vitamín E 1.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 7.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    V hrnci n másle osmahneme oloupanou a nakrájenou cibuli a česnek. Přidáme kousky rajčat a přivedeme k varu.

  • 2

    5 minut na mírném ohni vaříme, přidáme ryby a korýše a dále 5 minut vaříme. Přidáme pažitku, petržel, osolíme a opepříme.

  • 3

    Podáváme v předehřátých miskách s bílým chlebem.

Komentáře k receptu